Ερανιστής

Κείμενα, άρθρα και ροές επιλεγμένων ειδήσεων

Γ. Α. Παπανδρέου: «κάνω τα μαθήματά μου»….{η συνέντευξη στο περιοδικό Stern}


Ο κ. Παπανδρέου στην ίδια συνέντευξη τάσσεται επίσης  κατά της αναδιάρθρωσης του χρέους, γιατί σε τέτοια περίπτωση, όπως λέει, θα κατέρρεαν οι γερμανικές τράπεζες: “μια αναδιάρθρωση θα οδηγούσε, πιθανόν, στην κατάρρευση ελληνικών τραπεζών. Αλλά και γερμανικές τράπεζες θα μπορούσαν να καταρρεύσουν.

Ο κ. Παπανδρέου στην ίδια συνέντευξη τάσσεται επίσης κατά της αναδιάρθρωσης του χρέους, γιατί σε τέτοια περίπτωση, όπως λέει, θα κατέρρεαν οι γερμανικές τράπεζες: “μια αναδιάρθρωση θα οδηγούσε, πιθανόν, στην κατάρρευση ελληνικών τραπεζών. Αλλά και γερμανικές τράπεζες θα μπορούσαν να καταρρεύσουν.

Γ. Α. Παπανδρέου: «κάνω τα μαθήματά μου», «hausaufgaben»….{η συνέντευξη στο περιοδικό Stern}

Tι να πρωτοθαυμάσει κανείς στη συνέντευξη του πρωθυπουργού. Η Γερμανίδα δημοσιογράφος στάζει, βεβαίως δηλητήριο, κι ας ξεκινάει ο Γ.Π. με μια φιλοφρόνηση για το περιοδικό και τη στάση του στη διάρκεια της δικτατορίας. Θεωρεί Η Katja Gloger ότι τα 2/3 των Ελλήνων τρώνε από τα έτοιμα, στη χώρα επικρατεί διαφθορά και αταξία, η χώρα μπήκε με πλαστά στοιχεία στην ευρωζώνηη Ελλάδα εξισώνεται με «junk bonds», κουρελόχαρτα και άλλα, λες και δημοσιογράφος απευθύνεται σε πρωθυπουργό αποικίας…Οι καλοί τρόποι του κ. πρωθυπουργού και το θρυλούμενο διεθνές κύρος του ως προέδρου της σοσιαλιστικής διεθνούς μάλλον δεν τη έπεισαν,  σαν να  τον δουλεύει ψιλό γαζί μου φάνηκε…

Η συνέχεια στην καινούρια σελίδα, εδώ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: