Ερανιστής

Κείμενα, άρθρα και ροές επιλεγμένων ειδήσεων

Βουλή Τηλεό(ρ)αση: χωρίς διαφημίσειςBookmark and Share

.

Ίσως έχει μια σημασία, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, να ακούμε πιο προσεκτικά όσα λένε οι εθνικοί αντιπρόσωποι στο κοινοβούλιο. Πέρα από τις κοκορομαχίες και αυτά που προβάλονται στα κανάλια, στη Βουλή γίνονται ενδιαφέρουσες συζητήσεις, ακόμα και σε συνεδριάσεις επιτροπών. Σε κάθε περίπτωση προτιμώ να ακούω αδιαμεσολάβητα τις τοποθετήσεις, χωρίς μάλιστα  να υπομένω δεκάδες κακόγουστες διαφημίσεις στα εμπορικά κανάλια. Επιπλέον κάθε βράδυ, στις 10, το κανάλι προβάλει  επιλεγμένες κινηματογραφικές ταινίες χωρίς διακοπές, χωρίς διαφημίσεις.  Έχω δεί αριστουργήματα. Στη διάρκεια της νύχτας εκπέμεπει σκέτη μουσική, συνήθως ολόκληρους δίσκους κλασικής. Το πρόγραμμα γενικότερα είναι σοβαρό και ενδιαφέρον.

Μετά την ξ ε φ τ ί λ α του Δευτέρου Προγράμματος με τα δεκάδες κακόγουστα διαφημιστικά σποτάκι τα οποία μας έκαναν τα νεύρα τσατάλια, ακούω συνήθως το Τρίτο, επίσης χωρίς διαφημίσεις και με εξαιρετικούς  ραδιοφωνικούς παραγωγούς. Χωρίς φλυαρίες, εξυπνακισμούς και κλαπατσίμπαλα.

.

Για να τα παρακολουθήσετε όλα αυτά θα χρειαστείτε, εκτός από ελέυθερο χρόνο, κι ένα προγραμματάκι το οποίο  εύκολα  κατεβαίνει και εγκαθίσταται  από ΕΔΩ. Μπορείτε να επιλέξετε γλώσσα Greece (Greek). Η ποιότητα της εικόνας είναι αρκετά ικανοποιητική.
Για να είμαστε δίκαιοι, ο κ. Κακλαμάνης του Πασόκ, έκανε καλή δουλειά, εύχομαι να μην τους μπούν ιδέες για ..χρηματοδοτήσεις και άλλα εμπορικά τερτίπια. Πληρωνουμε την ΕΡΤ, μας αρκεί , έστω, μια ταινία  την ημέρα και η αναμετάδοση, αν είναι να μας ζαλίζουν την ύπαρξη με τα Τζάμπο και άλλες  αηδίες.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: