Ερανιστής

Κείμενα, άρθρα και ροές επιλεγμένων ειδήσεων

Άσε μας, ρε Ντανιέλ, στο Δ.Ν.Τ. μας…


.

Αν θέλετε να κατεβάσετε το Βιβλίο του Λένιν,  κάντε κλίκ στην εικόνα

.

Ο γνωστός Ντανιέλ κον Μπεντίτ δήλωσε, σχεδόν συντετριμμένος,  ότι είναι «κατά της συντριβής της Ελλάδας», γιατί λέει, αν δεν μπορέσει να πληρώσει η Ελλάδα τις γερμανικές τράπεζες που τη δάνεισαν, τότε θα τις πληρώσουν οι Γερμανοί εργαζόμενοι!

Αν λέει δεν πληρώσει η Ελλάδα θα χρεοκοπήσουν, και θα ‘ταν κρίμα κι άδικο για τα ευαγή αυτά ιδρύματα. Προτείνει πάντως για ξεκάρφωμα και ένα Ευρωπαικό Ταμείο,  υποθέτουμε οι  τράπεζες  θα εξασφαλίσουν τα κέρδη  τους, και σε αυτή την περίπτωση.

Βρέθηκε  στην Ελλάδα για να παρουσιάσει το πόνημα του  με το ματαιόδοξο τίτλο Τι να κάνουμε;, τον οποίο είχε χρησιμοποιήσει, ως γνωστόν,  ο Λένιν στο ομώνυμο βιβλίο του.

Η κ. Κούνα με τη σειρά της, επικεφαλής του Προεδρείου των Πρασίνων, απαντώντας στον Γκίντο Βεστερβέλε είπε: «Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι βοηθώντας την Ελλάδα, βοηθάμε και τη Γερμανία. Βοηθάμε στη διατήρηση θέσεων εργασίας στην ίδια μας τη χώρα».

Πολύ καθώς πρέπει η εξέλιξη του κόκκινου Ντάννυ: το «οργισμένο» παιδί που θα ανέτρεπε τον «καπιταλισμό», βγήκε στο γκουρμπέτι, με ζωντάνια και φαντασία είναι αλήθεια,  για να μαζέψει τα βερεσέδια των αφεντικών. Ο ίδιος τάσσονταν υπέρ των βομβαρδισμών στη Γιουγκοσλαβία πριν λίγα χρόνια, για να μην ξεχνιόμαστε.  Η σκέψη να πληρώσουν ο ι ί δ ι ε ς οι τράπεζες, δε φαίνεται να τον απασχολεί ιδιαίτερα…

Σ’ ευχαριστούμε,  Ντανιέλ, θα σε θυμηθούμε την επόμενη φορά που θα κινδυνέψουν τα κέρδη των τραπεζών της χώρας «σου».

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: